Inditex se mută în Globalworth Tower

22.08.2017

Compania Globalworth anunță un nou chiriaș al Globalworth Tower. Astfel, Inditex, unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, a decis mutarea sediului din București în clădirea de birouri situată pe Bulevardul Barbu Văcărescu, într-un spațiu cu o suprafață de 1.500 de metri pătrați.

Inditex este unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, compania reunind branduri precum Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius sau Oysho.

Retailerul a închiriat în clădirea situată pe bulevardul Barbu Văcărescu un spațiu cu o suprafață de 1.500 de metri pătrați.

Noul birou Inditex, situat la etajul 9 al clădirii, în care vor lucra aproximativ 100 de angajați, găzduiește atât echipele care fac parte din structura fixă a companiei, departamente precum HR, Financiar și Contabilitate, IT sau Servicii Generale, cât și echipele responsabile de brandurile prezente pe piața din România.

Globalworth Tower este a doua cea mai înaltă clădire din România, după SkyTower, controlată de grupul austriac Raiffeisen Property International. Portofoliul Globalworth cuprinde investiții imobiliare situate în România cu o valoare estimată la 983,3 de milioane de euro în 31 martie.

 

 

Citiți și despre: