Stiri: Logistica

Industrial Access lansează o aplicaţie inovatoare

04.02.2018

Industrial Access, lider pe piața de închirieri utilaje pentru acces și lucru la înălțime, a anunţat că a lansat aplicația mobilă MySmartRent, prima soluție de acest tip oferită de o companie din industria de profil clienților săi. Având un design original și facilități moderne de gestiune și supervizare, MySmartRent le oferă utilizatorilor vizibilitate și transparență maximă și le permite să dețină un control total al operațiunilor desfășurate – 24/7.

Astfel, pentru a le permite clienților o gestionare mai flexibilă și în timp real a tuturor operațiunilor, indiferent de locația unde se află aceștia, în mașină, în șantier, acasă sau la birou, Industrial Access a dezvoltat această aplicația mobilă. În urma lansării, Industrial Access devine prima companie de închirieri de utilaje din ţara noastră care le oferă clienților săi o astfel de soluție digitală.

”Prin intermediul MySmartRent, Industrial Access se întoarce la rădăcinile sale antreprenoriale, unde totul este aliniat intereselor clienților valoroși ai companiei, de la care învață în permanență cum să se perfecționeze și să devină mai competitivă”, spune Ștefan Ponea, Fondator – Director General, Industrial Access. “Încă de la înființarea companiei în 2005, viziunea și capacitatea de a digitaliza serviciile și activitatea ne-au propulsat într-o poziție de lider în domeniu și ne-au asigurat recunoaștere nu doar la nivel național, ci și mondial. Inovând permanent, am dovedit că o afacere românească poate deveni un reper internațional de performanță și eficiență, chiar și în domeniul construcțiilor, unde piața a suferit atât de mult în ultimii 10 ani”, adaugă Ponea.

Clienții companiei pot folosi aplicația mobilă pentru a obține informații rapide cu privire la tipul de echipament închiriat, numărul de utilaje, perioada de închiriere sau alte detalii contractuale.

În plus, prin serviciul de ofertare, ei pot monitoriza starea solicitărilor realizate. Mai există, asigură un panou de bord complet, care pune beneficiarul în control și îl ajută pe acesta să aibă o imagine de ansamblu, concisă, transparentă, precisă și eficientă, adaptată nevoilor sale individuale și care îi eliberează din resursele pe care, în lipsa unei astfel de aplicații, ar trebui să le aloce pentru aprovizionarea și gestiunea parcului de utilaje închiriate, pe diferite proiecte, cu diferite stadii de execuție, costuri indirecte ș.a.m.d.

Aplicația este disponibilă într-o primă etapă pentru sistemul de operare Android, urmând ca în curând să fie lansată și versiunea pentru iOS.