Stiri: Logistica

Industrial Park Brasov

Industrial Park Brașov împlinește 10 ani

09.11.2018

Industrial Park Brașov împlinește, în 2018, zece ani de activitate în domeniul dezvoltării de spații industriale. Este vorba de centre industriale construite pe baza cerințelor specifice ale clienților. Stadiul actual de dezvoltare al parcului industrial include 10 hale de producție.

Per total, acestea cuprind o suprafață totală construită de 115.000 de metri pătrați, având în același timp, gradul de ocupare de 100%.

Industrial Park Brașov: 500 de locuri de muncă și afaceri de 600 milioane de euro

Clienții Industrial Park Brașov sunt companii românești și străine care au decis să își dezvolte activitatea în Brașov.

Până la ora actuală, aceste firme au generat peste 5.000 locuri de muncă și o cifră anuală de afaceri de 600 milioane de euro (2017).

Industrial Park Brașov. Ce spune conducerea parcului industrial?

„Le mulțumesc colegilor mei, clienților noștri și mulțumesc Unicredit Leasing pentru faptul că împreună am reușit să transformăm un vis într-un proiect funcțional. Evident că nu ne oprim aici și dorim să ne extindem. Avem infrastructura pregătită pentru dublarea parcului și căutăm noi clienți care să intre în familia Industrial Park Brașov”, a declarat Călin Costan, Director General Industrial Park Brașov.

Avantajele aduse de Industrial Park Brașov

  • Hale construite la cheie conform cerințelor clienților
  • Servicii centralizate oferite clienților
  • Situat în apropierea viitorului Aeroport International Brașov (1 km)
  • Distanță mică față de Brașov (7 km) și Ghimbav (2 km)
  • Acces ușor la viitoarea autostrada Transilvania (aproximativ 2 km)

Industrial Park Brașov este situat în centrul României, la intersecția marilor axe rutiere și feroviare și în apropierea viitorului aeroport internațional.

Parcul industrial beneficiază de acces facil dinspre orașele Brașov și Ghimbav, infrastructură completă de utilități, precum și acces la forță de muncă calificată.

Lansat în anul 2008, Industrial Park Brașov este o investiție 100% privată.

”Construim spații industriale la cheie, conform specificațiilor clientului, în baza unui scenariu de închiriere pe termen lung”, mai precizează reprezentanții companiei.

Citește și S-a deschis Roman Value Center. Lista completă a magazinelor din centrul comercial