Stiri: Finante

ING a lansat o aplicație mobilă

01.04.2014

ING a lansat o aplicație mobilă, MyING, prin care clienții care dețin un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android au acces la informaţii privind contractele lor de asigurări de viaţă, pensii private obligatorii şi pensii facultative. De asemenea, prin această aplicaţie, clienţii au și posibilitatea de a realiza plata primelor de asigurare.

Aplicația mobilă lansată este o premieră pe piața din România, aceasta putând fi descărcată și utilizată gratuit de către clienții ING.

“Pentru industria de asigurări și pensii private, asimilarea celor mai noi tehnologii și integrarea canalelor moderne de interacțiune cu clienții reprezintă un factor de succes și diferențiere tot mai important, specific erei digitale în care trăim. La ING, ne dorim să rămânem în prima linie a inovației în beneficiul clienților noștri și, pornind de aici, am dezvoltat și lansat aplicația mobilă MyING pentru a le oferi acestora accesibilitate sporită și control, de oriunde și în orice moment, asupra portofoliilor pe care le dețin la ING”, a declarat Carmen Soare, Director de Marketing ING Asigurări de Viaţă.

MyING (www.mying.ro) este prima platformă integrată care oferă clienţilor informaţii despre contractele lor de la ING și, totodată, posibilitatea de a realiza tranzacții online.

Platforma este utilizată de peste 100.000 de clienţi ai ING Asigurări de Viață și ING Pensii.