Stiri: Finante

Regina Maria preia Life Line - Medical Center

ING Asigurări de Viață și REGINA MARIA au lansat o nouă asigurare de sănătate de grup

09.09.2014

ING Asigurări de Viață și Rețeaua privată de sănătate REGINA MARIA au lansat o nouă asigurare de sănătate de grup. Produsul se adresează angajatorilor clienți ai rețelei private de sănătate și completează gama de servicii incluse în abonamentul medical.

Asigurarea de grup poate acoperi costurile a peste 250 de tipuri de intervenții chirurgicale și ale perioadei de spitalizare aferente, iar costurile serviciilor medicale se decontează direct între ING Asigurări de Viață și REGINA MARIA, fiind primul produs din portofoliul asiguratorului care include această facilitate.

Asigurarea permite angajatorilor să suplimenteze beneficiile privind serviciile de sănătate în sistem privat pe care le oferă angajaților lor prin intermediul abonamentului medical. Astfel, în timp ce abonamentul acoperă costul serviciilor medicale efectuate în regim ambulator, asigurarea de sănătate de grup de la ING Asigurări de Viață acoperă costurile pentru intervenții chirurgicale (care necesită minimum 24 de ore de spitalizare) și spitalizarea aferentă, efectuate in spitalele rețelei din București (Euroclinic și Băneasa) și Brașov.

„Noua asigurare din portofoliul ING Asigurări de Viață permite angajatorilor care dețin deja abonamente medicale de grup în cadrul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA să extindă pachetul de beneficii extra-salariale printr-o soluție foarte motivantă pentru salariații lor și eficientă din punctul de vedere al costurilor. Studiile arată că accesul la serviciile medicale private se plasează în topul primelor cinci beneficii preferate de angajați, iar produsul pe care îl oferim se diferențiază prin simplitatea procedurii de decontare și prin calitatea ridicată a serviciilor oferite pe întreaga durată a relației. În ceea ce ne privește, prin acest produs, diversificăm gama de beneficii oferite clienților și ne extindem activitatea pe piața asigurărilor de sănătate, pe care ne dorim să o dezvoltăm ținând cont de oportunitățile viitoare și bazându-ne pe expertiza acumulată de-a lungul anilor într-o industrie cu impact pozitiv asupra calității vieții clienților noștri”, a declarat Marius Popescu, Director General, ING Asigurări de Viață.