Stiri: Agricultura

Ingrasaminte organice Norofert

Norofert lansează îngrășăminte organice și inputuri bio

08.07.2019

Grupul Norofert a anunțat că lansează o nouă linie de îngrășăminte organice și inputuri bio pentru grădinărit și fermieri mici. Noile produse fac parte din brandul Norofert Fito. Brandul reprezintă, așadar, o nouă linie de business pentru Norofert Group, principalul producător de îngrășăminte organice din țara noastră. Compania deține aproximativ 30% din piața locală de inputuri pentru agricultura ecologică de dimensiuni medii și mari.

Îngrășăminte organice Norofert. Noile produse

Noua linie de produse are la bază opt produse. Aceasta include:

  • îngrășăminte organice
  • insecticide
  • fungicide

Noile produse pot fi folosite pe tot parcursul ciclului vegetal al plantelor, pentru a asigura sănătatea completă a acestora.

Îngrășăminte organice Norofert. Produsele pot fi utilizate pentru:

  • legume
  • fructe
  • flori

Acestea se adresează, însă, suprafețelor cultivate de dimensiuni mici (până la 1 hectar).

Linia completă de produse Norofert Fito este disponibilă pe site-ul Republica BIO, www.RepublicaBIO.ro

În plus, Norofert Fito este prima linie de produse a grupului care este disponibilă pentru achiziționare de către publicul larg, în cantități ce variază între 100 ml și 250 ml pe produs.

Îngrășăminte organice Norofert. Ce spune conducerea companiei?

”Suntem încântați să lansăm oficial Norofert Fito înainte de listarea pe Bursa de Valori București, pentru că, prin aceasta, arătăm pieței și viitorilor noștri acționari că ne concentrăm asupra obiectivelor noastre și că suntem capabili să ne îndeplinim promisiunile. Suntem primul producător local care atacă piața micilor fermieri și credem că potențialul este unul foarte mare, deoarece și la nivel mondial, am văzut o creștere masivă pentru liniile specializate pentru activitățile de grădinărit, iar tendința aceasta începe acum să ajungă și în România. Suntem mândri să ne unim forțele cu Republica BIO, un brand cu o reputație recunoscută și de încredere pentru clienții săi, și credem că împreună putem ajuta românii nu doar să consume ci să și cultive fructe și legume ecologice și sănătoase”, a spus Vlad Popescu, CEO și acționar majoritar Norofert Group.

Citește și Norofert Group se listează pe piața AeRO