Stiri: Energie

Inovaţia şi sustenabilitatea în domeniul iluminatului, prezentate de ELBA la „Share International Architecture and Engineering Forum”

28.03.2017

ELBA, principalul producător de corpuri de iluminat din ţara nostră, membră a Asociaţiei Române pentru Iluminat (ARI), a participat pe 21 şi 22 martie 2017 la Share International Architecture and Engineering Forum – Bucureşti.

Evenimentul a fost dedicat arhitecţilor, inginerilor şi contractorilor şi a găzduit expo-conferinţa internaţională CONTRACTOR, cu tema confort ambiental – LIGHTING, ediţia a V-a.

În cadrul conferinţei, specialişti în domeniul iluminatului din ţară şi de peste hotare au prezentat proiecte premiate la nivel internaţional, au discutat despre standardele actuale şi viitoare cu privire la eficienţa, calitatea şi omogenitatea iluminatului, creionând trendurile reale referitoare la conectivitate şi clădirile inteligente.

Pentru că iluminatul este adresat oamenilor şi comunităţilor, ARI a inclus în cadrul evenimentului şi o seară dedicată conceptului de Guerrilla Lighting. Acţiunea a folosit lumina ca o formă de intervenţie urbană prin care, cu ajutorul a 50 voluntari, a pus în evidenţă patru clădiri din zona centrală a Bucureştiului.

În cadrul evenimentului, compania ELBA a reprezentat experienţa şi inovaţia regăsite în calitatea produselor şi serviciilor oferite, venind cu noi soluţii pentru sectoarele office, retail şi industrial.

„Suntem martorii unor schimbări majore în evoluţia pieţei iluminatului tehnic, iar ELBA se pliază pe nevoile din piaţă prin diversitatea produselor dezvoltate dată de un portofoliu de aproape 1500 de produse, dar şi prin focusul pe inovare, dezvoltând anual până la 20 de produse noi.” afirmă Mihaela Călin, managerul de marketing şi comunicare al societăţii.