Stiri: Agricultura

Înscrieri programul TalentA 2022

Înscrieri programul TalentA 2022: Anunţul făcut de Corteva Agriscience

27.07.2022

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 23 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Înscrieri programul TalentA 2022. Corteva Agriscience anunță prelungirea perioadei de înscriere în cadrul programului TalentA – un program educațional gratuit dedicat femeilor inovatoare din mediul rural. Femeile care lucrează în agricultură și trăiesc în zonele rurale, interesate să-și dezvolte abilitățile și să obțină fonduri gratuite pentru afacerile lor, se pot înregistra pe site-ul companiei până la data de 5 august.

Programul, fondat și sponsorizat de către companie în urmă cu doi ani, a sprijinit până în prezent 95 de femei din România care lucrează în agricultură și trăiesc în zonele rurale.

O întreprindere sustenabilă, dinamică şi competitivă

În acest an, participantele programului pot fi și studentele universităților agricole care doresc să dezvolte proiecte noi și sunt hotărâte să facă din afacerea lor o întreprindere sustenabilă, dinamică şi competitivă, dar şi să contribuie la dezvoltarea comunităţilor în care trăiesc şi muncesc.

Participarea la programul TalentA este gratuită și se va desfășura timp de două luni începând cu data de 8 august.

Înscrieri programul TalentA 2022. Două module

Programul va include două module:

  • modulul de business (10 cursuri)
  • modulul de agribusiness (8 cursuri)

Cursurile vor fi susținute de specialiștii Corteva și membrii echipei Starperfomining – companie de consultanță în afaceri care este partenerul oficial al programului pentru al treilea an consecutiv.

Participantele vor avea ocazia de a construi proiecte inovatoare și de a concura pentru a obține fonduri din partea companiei, acestea fiind menite să susțină securitatea alimentară prin furnizarea de alimente necesare și combaterea sărăciei, asigurarea accesului la apă potabilă, sprijinirea reducerii risipei alimentare, combaterea schimbărilor climatice și conservarea ecosistemelor.

Fonduri cu o valoare totală de 15.000 dolari

Pentru a sprijini comunitățile în care trăiesc și lucrează, Corteva Agriscience oferă fonduri cu o valoare totală de 15.000 dolari pentru cele mai bune trei proiecte care vor fi alese în perioada 10 – 12 octombrie după încheierea cursurilor.

Ceremonia de Premiere va avea loc în data de 14 octombrie – cu o zi înainte de celebrarea Femeilor din Mediul Rural la nivel mondial.

„Prin programul TalentA, Corteva Agriscience contribuie la dezvoltarea comunităților rurale. Astfel, prin intermediul microproiectelor înscrise în acest program de investiții, se urmărește securitatea alimentară globală, dar și mediul antreprenorial rural. Până în prezent, în Europa, peste 500 de femei au avut oportunitatea să primească educație gratuită în această industrie interesantă”, anunţă reprezentanţii companiei.

Citeşte şi Corteva Agriscience prezintă fermierii campioni la rapiță, în 2022