Insecticid TRANSFORM™

Corteva Agriscience prezintă TRANSFORM™, un insecticid care oferă protecţie de lungă durată împotriva afidelor

19.11.2020

Insecticid TRANSFORM™. Corteva Agriscience prezintă TRANSFORM™, un insecticid cu acțiune sistemică și translaminară, care oferă o protecție de lungă durată împotriva afidelor care se ascund printre frunze și sub acestea, protejând inclusiv noile creșteri.

Insecticid TRANSFORM™. Răspândirea afidelor

„Fiind o toamnă lungă și călduroasă, răspândirea afidelor va fi din ce în ce mai mare! Afidele apar sub formă de colonii pe frunze și tulpini, pe care le înțeapă și absorb sucul celular. Plantele nu se mai dezvoltă, zonele atacate se decolorează și se vestejesc. Afidele sunt și vectori pentru virozele care produc piticirea și îngălbenirea plantelor, fenomenul fiind deosebit de periculos, mai ales la orz”, afirmă Ana Maria Pascariu, Category Marketing Manager Fungicides & Insecticides Romania & Moldova.

În acest context, TRANSFORM™, pe bază de Isoclast™ active, este un insecticid cu acțiune sistemică și translaminară ce oferă o protecție de lungă durată împotriva afidelor care se ascund printre frunze și sub acestea, protejând inclusiv noile creșteri.

Acţiune prin contact şi prin ingestie

TRANSFORM™ are atât acțiune prin contact, cât și prin ingestie, moartea afidelor survenind la câteva ore de la aplicare. Se poate aplica 1 tratament pe sezon, în doză de 48 g/ha.

  • Substanța activă: sulfoxaflor (Isoclast active) – 500 g/kg (49,9%)
  • Formulare: WG – granule dispersabile în apă

Mai multe despre produs găsiţi pe site-ul https://www.corteva.ro/produse-si-solutii/produse-protectia-plantelor-corteva/insecticid-transform.html

Citeşte şi Când începe vacanţa de iarnă 2020 pentru elevi?

 

 

 

Citiți și despre: