Stiri: Companii

Insolvenţa Mareea: Christian Tour ajută turiştii cu 500 de bilete de avion

07.09.2016

În jur de 500 dintre turiștii care aveau contractate sejururi cu avionul în Grecia, pe cursele charter comandate de Mareea la Christian Tour, cu date de călătorie în luna septembrie a anului curent, vor beneficia de biletele de avion fără a fi nevoiți să le re-achite. Turiștii trebuie, însă, să-și asigure individual cazarea la destinație.

„Christian Tour a decis să ofere biletele de avion comandate de agenția Mareea pe cursele sale charter, fără ca turiștii să fie nevoiți să le re-achite. Rămâne, însă, în seama turiștilor asigurarea serviciilor de cazare la destinație, servicii pe care Mareea nu le-a comandat de la touroperatorul Christian Tour”, au anunţat reprezentanţii touroperatorului.

Potrivit datelor Christian Tour, în total total, 466 persoane pentru care au fost comandate bilete de avion pe cursele charter ale agenției cu plecare în luna septembrie, din partea Mareea Comtur SRL.

„Toți acești turiști vor putea călători spre şi dinspre destinație, urmând să-și asigure cazarea individual, întrucât aceste servicii nu ne-au fost comandate. Sperăm ca fiecare turist să reușească să găsească o soluție optimă și să se bucure în continuare de vacanță”, a afirmat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Turoperatorul Mareea și-a anunțat sâmbătă dimineața incapacitatea de plată și a anunțat că va cere deschiderea procedurii de insolvență.

Pentru recuperarea sumelor datorate de Mareea, în cazul în care nu se acceptă soluțiile compensatorii oferite de turoperatori și hotelieri, turiștii se pot adresa companiei care a eliberat polița de insolvență pentru aceasta, în valoare de 50.000 de dolari.