Stiri: Stiri

Intel România își extinde echipa cu 35 de angajați

28.11.2013

Intel România își extinde echipa din România cu 35 de angajați care se vor ocupa cu dezvoltarea de software educațional la Cluj-Napoca. Până pe data de 8 noiembrie, aceștia au făcut parte din compania Kno, care a fost cumpărată de Intel, la nivel mondial

Achițizia liderul în dezvoltarea de software educațional, Kno, face parte din strategia Intel de creere și extindere a tehnologiilor de computing pentru îmbunătățirea vieții elevilor, la nivel mondial.

Kno oferă soluții pentru eReadere și eTextbooks, unelte de colaborare și evaluare a activității din clasă, managementul licențierii și distribuției de cărți, precum și soluții complete pentru școli, incluzând date analitice despre activitatea și evoluția fiecărui elev.

Conținutul digital al bibliotecii Intel Education Solutions ajunge, după preluarea Kno, la peste

225.000 de titluri de cărți pentru clasele 1-12 și învățământul superior, prin parteneriate cu 75 de edituri de cărți educaționale

”La nivel mondial Intel depune eforturi susținute de a îmbunătăți modul de predare-învățare în clasele 1-12. Compania lucrează cu profesori și Guverne din peste 100 de țări, inclusiv în România, pentru a transforma educația”, afirmă reprezentanții Intel.

Investițiile companie în programe educaționale din ultimii 10 ani sunt de peste 1 miliard de dolaro. Aproximativ 150 de milioane de elevi au beneficiat de soluțiile educaționale ale Intel, 11 milioane de profesori fiind instruiți să folosească tehnologia la predarea în clasă.