Slide

Stiri: Companii

Intersemat are o nouă conducere

19.02.2014

Managementul societăţii Intersemat a fost schimbat, în funcţia de director general al companiei fiind numit Ionuţ Georgescu, specialist în politici de colectare şi management al deşeurilor.„Prin schimbarea conducerii Intersemat, acţionariatul urmăreşte implementarea unui nou sistem de management, axat pe eficienţă şi pe rezultate. Noile politici, care urmează să fie implementate de conducerea executivă vor fi: asigurarea trasabilităţii, repoziţionarea Intersemat pe piaţa românească şi asigurarea creşterii reprezentativităţii partenerilor la nivel legislativ naţional şi european”, spune Silvana Ardeleanu, Preşedinte Consiliului de Administraţie al Intersemat.

Noul director general s-a implicat în crearea cadrului legislativ românesc în domeniul protecţiei mediului şi racordării acestuia la cerinţele europene, deţinând înainte poziţia de director al Direcţiei Managementul Deşeurilor, Sol – Subsol şi Substanţe Periculoase, din cadrul Ministerului Mediului şi Pădurilor.

De asemenea, acesta a gestionat la nivel european responsabilităţi de mediu la Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene pentru Chimicale ECHA, precum şi acţiuni consolidate UNEP.

Timp de patru ani, Ionuţ Georgescu a deţinut preşedinţia Asociaţiei Planeta Verde/CEDD, ONG de protecţie a mediului.

„Preluarea conducerii executive a societăţii Intersemat este o oportunitate de a pune în practică, în sistemul privat, experienţa acumulată în ultimii ani, în care am fost implicat în gestionarea deşeurilor, de la crearea cadrului legislativ, până la implementarea politicilor publice. Cred în dialogul activ cu toţi partenerii noştri şi în relaţionarea corectă cu autoritatea de mediu din România”, a afirmat noul director general al Intersemat.