Stiri: Companii

Messer vrea să intre în acționariatul Resity Technologies.

Intersnack preia compania Li-Corn SAS

24.09.2020

Intersnack preia compania Li-Corn SAS. Consiliul Concurenței a anunţat că a autorizat tranzacția prin care Intersnack International B.V. și grupul Michael Ehmann intenționează să preia compania Li-Corn SAS și filialele sale, Nataïs SAS, Nataïs Pop Corn South Africa SAS și SCI Pop Corn Immobilière. Instituţia precizează că în urma verificărilor făcute această operaţiune de preluare nu ridică obstacole în calea concurenţei efective și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Grupul Intersnack este activ în domeniul producției și distribuției de snacks-uri sărate în Europa, inclusiv în România, dar și în alte țări.

Grupul Michael Ehmann este prezent în principal în industria porumbului pentru popcorn, mai ales prin filiala sa, Li-Corn, aceasta având o prezență redusă în România.

Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei privind Intersnack care preia Li-Corn SAS

Consiliul Concurenţei a anunţat că în urma unei analize a aprobat tranzacţia.

„În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, conform sursei citate.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Şcolile sunt închise în perioada 25 – 29 septembrie 2020