Stiri: Companii

Konstantinos Dontas

Interstar Chim are un nou Director General

09.12.2021

Konstantinos Dontas este, începând cu data de 02.12.2021, Directorul General al Interstar Chim. Konstantinos Dontas a fost directorul comercial al Septona, unul dintre cei mai importanți producători care activează pe piața globală a produselor de îngrijire personală.

În trecut, dl. Dontas a lucrat la Procter&Gamble, unde timp de 15 ani a avut un parcurs de succes în mai multe poziții atât în Grecia, cât și în Elveția. Viziunea sa, care se bucură de sprijinul deplin al acționarilor, este aceea de a relansa Interstar, concentrându-se pe crearea unei organizații câștigătoare prin îmbinarea experienței valoroase care există deja în cadrul Interstar cu crearea de noi competențe in cadrul companiei.

Formarea continuă și recrutarea de talente de top vor fi prioritățile sale principale. Intenția sa este de a construi mărci de succes, prin investiții importante în cercetarea de piață, prin aducerea de inovații semnificative pentru consumatori, precum și prin comunicarea eficientă, cu accent pe investiții în media digitală.

„Ne dorim să reprezentăm un furnizor preferat pentru partenerii noștri, devenind lideri în categoriile pe care le comercializăm în prezent. Vom aduce expertiză și cunoștințe profunde privind tendințele viitoare, ca urmare a unor cercetări de piață extinse, devenind un partener de creștere sustenabilă a cifrei de afaceri și a rezultatelor financiare, păstrându-ne agilitatea și gândirea antreprenorială, umanitatea și colaborarea fiind în centrul strategiei noastre”, a declarat Konstantinos Dontas, noul Director General al Interstar Chim.

Interstar Chim este companie care deține atât operațiuni de producție, cat și de distribuție, inclusiv export, pentru articole de îngrijire a gospodăriei. Compania a fost înfiinţată în 1996, devenind parte a Grupului Eureka în 2005. Interstar are are în portofoliu branduri precum Igieniol, Rivex, Vileda si Aroxol, ajungând în prezent la o cifră de afaceri de peste 35 de milioane de Euro.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/interstar-chim-crestere-neintrerupta-de-la-infiintare/