Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank are un nou Director General Adjunct

29.03.2019

Intesa Sanpaolo Bank are un nou Director General Adjunct și Șef al Diviziei de Retail. Această funcție a fost preluată de Gabriela Simion. Urmează ca numirea să primească autorizare din partea Băncii Naționale a României.

Intesa Sanpaolo Bank este subsidiara din țara noastră a Grupului Intesa Sanpaolo – lider în Italia și unul dintre cele mai solide grupuri bancare din Europa.

Intesa Sanpaolo Bank. Ce responsabilități va avea Gabriela Simion?

În noua sa funcție, Gabriela Simion va fi responsabilă de Divizia de Retail, coordonând următoarele departamente:

  • Small Businesses
  • Persoane Fizice
  • Multichannel & CRM
  • Gestionarea Rețelei
  • Customer Satisfaction

Deținând o foarte bună înțelegere și cunoaștere a industriei bancare, Gabriela Simion aduce peste 20 de ani de experiență în retail banking, business development, gestionare clienți și produse de creditare.

Intesa Sanpaolo Bank. Experiența profesională a noului director

Înainte, Gabriela Simion a deținut funcții de conducere în mai multe instituții și grupuri financiare, unde a coordonat echipe importante, precum și portofolii mari de clienți și produse.

Intesa Sanpaolo Bank deține, în prezent, o cotă de piață de aproximativ 2%, fiind în prezent a 15-a bancă din România după volumul de active.

Intesa Sanpaolo Bank. 55.000 de clienți pe segmentul Retail

Având un portofoliu ce acum încorporează 55.000 de clienți de Retail, reprezentând în acest moment 40% din activele și pasivele băncii, Intesa Sanpaolo Bank se concentrează în 2019 pe consolidarea strategiei de piață, astfel încât să se adreseze cu o ofertă competitivă de produse și servicii financiare tuturor tipurilor de clienți – retail, corporate și IMM.

Intesa Sanpaolo Bank. Despre grupul italian

Intesa Sanpaolo oferă servicii către 11,9 milioane de clienți, printr-o rețea de peste 4.200 de agenții, distribuite pe toată suprafața Italiei, având cote de piață de peste 12% în majoritatea regiunilor țării.

Banca deține o prezență internațională strategică, cu aproximativ 1.100 de sucursale și 7,5 milioane de clienți, inclusiv filialele care activează în sectorul bancar comercial în 12 țări din:

  • Europa Centrală și de Est
  • Orientul Mijlociu
  • Africa de Nord

Citește și Produsele de plastic de unică folosință, interzise în UE din 2021

 

 

 

Citiți și despre: