Stiri: Finante

Intesa Sanpaolo Bank își mută sediul central și social în București

26.02.2015

Începând cu luna martie, Intesa Sanpaolo Bank își mută sediul central și social din Arad în București. În ultimul an, banca a trecut printr-un amplu proces de relocare și consolidare a resurselor din Arad, în noua clădire de birouri din Capitală.

În noul sediu central și social din Bucureşti al Intesa Sanpaolo Bank îşi desfăşoară acum activitatea întreaga conducere executivă a băncii, segmentul comercial (corporate, retail, IMM), structura work-out, canale alternative, carduri, credite, audit intern, juridic, planificare și control, resurse umane și organizare, comunicare, finanțe și trezorerie, precum și risk management.

În prezent aproximativ 200 de angajați lucrează în noul sediu central al  băncii din Bucureşti, care se întinde pe o suprafaţă de circa 3.500 metri pătraţi. La  Arad va rămâne structura de back office, partea operațională a băncii, precum și centru tehnologic și de suport .

Această schimbare a sediului social nu va afecta relațiile directe cu clienții și colaboratorii băncii. În plus, relocarea și reorganizarea centralei băncii prin reunirea în aceeași locație a principalelor structuri și funcții vor avea ca efect pozitiv un plus de eficiență și operativitate.