Stiri: Constructii

Investiție de 10 milioane euro în renovarea și modernizarea Plaza România

06.05.2014

Plaza România va investi 10 milioane de euro în renovarea și modernizarea centrului comercial, lucrările urmând să înceapă luna aceasta. Renovarea va fi realizată în mai multe etape pentru ca două treimi din spaţiile centrului să rămână funcţionale.

Mall-ul marchează începerea lucrărilor cu un eveniment unic, în perioada 5 – 11 mai, Bryan Berg, singurul constructor profesionist de clădiri din cărți de joc din lume și multiplu campion Guiness World Records, recreând la Plaza România cele mai mari construcții din cărți de joc realizate până acum la noi în țară. Astfel, într-un spațiu special amenajat în incinta centrului comercial, Bryan Berg va construi din cărți de joc Ateneul Român, Palatul Parlamentului și Plaza România .

Pentru a realiza clădirile vor fi folosite 1.200 de pachete, adică 64.800 de cărți de joc, care nu vor fi lipite cu vreun adeziv, urmând ca pe 24 mai, acestea să fie „demolate” într-o clipă, pentru a arăta că la mijloc nu este niciun truc.

„Ne pregătim să arătăm clienților noștri o nouă imagine Plaza România, odată cu lucrările de renovare ce vor demara luna aceasta. Pentru a da startul modernizării, l-am invitat pe artistul Bryan Berg, să recreeze la scară redusă clădirea centrului comercial, alături de alte două construcții emblematice din București, Ateneul Român și Palatul Parlamentului. Îi invităm pe vizitatori să-i analizeze tehnica și să se bucure de spectacol. Cu siguranță vor fi uluiți!”, a declarat Razvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup.