Stiri: Retail

Investiţie de 14 milioane de euro în Shopping City Deva

24.09.2015

Începând de astăzi, Shopping City Deva şi-a deschis porţile clienţilor. Centru commercial a fost construit de compania NEPI, în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Proiectul cumpărat de grupul de investiții și dezvoltare în 2013 a fost extins cu 11.000 metri pătraţi, dedicați zonei de retail și divertisment. Astfel, Shopping City Deva a devenit principalul pol de retail și petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune.

Centrul comercial cuprinde printre altele şi magazinele METRO, Praktiker și Auchan. Per total, mall-al a ajuns la o suprafață totală închiriabilă de 54.000 metri pătraţi, reunind sub același acoperiș brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, precum: ALTEX, Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Gatta, H&M, JYSK, Kendra, KFC, Noriel, Orsay, Pepco, Salamander, Takko.

“Dezvoltarea și modernizarea centrului comercial existent, într-unul regional dominant pentru județul Hunedoara și împrejurimi face parte din strategia NEPI de extindere și modernizare a proprietăților din portofoliu. Pe lângă oferta variată de retail și de divertisment, acest proiect, în care am investit 14 milioane de euro, din 2013 și până acum, este un motor de creștere economică pentru întreaga regiune” a declarat Tiberiu Smaranda, Director Executiv în cadrul NEPI.

Pe lângă investițiile în dezvoltare şi pentru amenajarea magazinelor, retailerii centrului comercial au investit, la rândul lor, pentru ca clienţii să primească extract de au nevoie, într-un spaţiu modern.

Mix-ul de retail este completat cu cel de divertisment, vedeta incontestabilă a zonei de divertisment fiind cinematograful multiplex cu şase săli dotate cu ultima tehnologie 3D, operat de Cinema City.

Food court-ul și cafenelele completează aceasta zonă și oferă o varietate mare de bucătării, de la rețetele mult așteptate ale Colonelului Sanders de la KFC, la restaurante cu specific local.

În plus, Shopping City Deva pune la dispoziția clienților 1700 de locuri de parcare gratuite.