Stiri: Companii

Investiţie de 200.000 euro în primul studio de dans Arthur Murray din România

03.04.2014

Prima şcoală de dans de societate Arthur Murray se deschide în România, în urma unei investiţii de 200.000 de euro, Lucian și Sarah Stănilă aducând în Bucureşti cel mai cunoscut brand de studiouri de dans din lume.

Deschiderea şcolii de dans reprezintă primul pas în crearea unei rețele de studiouri Arthur Murray în ţara noastră, planul de dezvoltare presupunând deschiderea a minimum 10 studiouri în următorii cinci ani.

“Aducerea brandului Arthur Murray în România a fost o decizie naturală pentru mine, după o experiență de peste 12 ani ca instructor și owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York. Arthur Murray este mai mult decât o școală de dans, este un spațiu premium, pentru relaxare, networking și bună dispoziţie, prin dans. Până să deschidem noi studioul Arthur Murray, în România nu exista un astfel de loc, însă există un public care caută astfel de servicii”, a declarat Lucian Stănilă.

Acesta a explicat că brandul Arthur Murray se adresează oamenilor implicați în afaceri de succes și care urmează cursuri de dans pentru a elimina stresul, a face mişcare şi pentru că doresc să danseze bine în orice situație.

Şcoala de dans din București are şapte instructori, atestaţi de oficialii Arthur Murray în urma training-urilor și mai multor examene, care până la finele acestui an vor preda cursuri unui număr estimat de 500 clienți.

Fiind cel mai mare lanț de studiouri de dans din lume, Arthur Murray deţine 280 şcoli deschise în 23 de țări.

“În lume, Arthur Murray este sinonim cu dansul, iar pentru a menține reputația și standardele ridicate ale studiourilor noastre, acordăm drepturi de franciză doar persoanelor cu experiență în dans, ca instructor, în școlile noastre. Trebuie să protejăm poziția de organizație lider în predarea dansului de societate în întreaga lume, de aceea acordăm o foarte mare atenție partenerilor care implementează sistemul Arthur Murray. Vom dezvolta brandul Arthur Murray în Europa de Sud-Est alături de Lucian și Sarah Stănilă”, a afirmat John Kimmins, președintele Arthur Murray International Inc.