Stiri: Constructii

Investiţie de 30 milioane euro în complexul rezidențial de lux 49 Gafencu

20.10.2014

SKV Properties a început lucrările la cel mai mare proiect rezidențial de lux demarat după anul 2008. Complexul 49 Gafencu presupune o investiţie estimată la 30 milioane euro, iar proiectul urmează să fie finalizat în primul trimestru al anului 2016, potrivit Premier Estate, reprezentantul dezvoltatorului pe segmentul de marketing și vânzare a apartamentelor.

49 Gafencu este situat în cea mai exclusivistă zonă a Bucureştiului, la 150 metri de parcul Herăstrău și de cartierul francez. Acesta va avea o suprafață totală de 35.000 metri pătraţi și va include 110 apartamente cu 2, 3, 4 și 5 camere, 175 locuri parcare și multe alte facilități specifice unui proiect de lux: SPA, piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii, pază.

În plus, proiectul va cuprinde o zonă de recepție, servicii de concierge și business lounge specifice unui hotel de cinci stele.

„Un concept unic în România, 49 Gafencu este special creat pentru ca locuitorii săi să se bucure atât de facilitățile unui hotel de cinci stele, cât și de confortul unei locuințe spațioase, în cea mai selectă zonă a Capitalei. Este cel mai mare proiect de lux dezvoltat după 2008 și se adresează acelor cumpărători care n-au fost convinși nici de prețurile foarte mari din complexurile realizate în anii de boom și cu atât mai puțin de proiectele actuale dezvoltate în piață”, a declarat Andreea Comşa, managing director Premier Estate, reprezentantul proiectului.

Una dintre particularitățile complexului este dată de varietatea tipurilor de apartamente disponibile, evitându-se astfel repetiția compartimentării și oferind rezidenților posibilitatea alegerii unui model care să reflecte cât mai fidel stilul de viață și preferințele fiecărei persoane. Toate acestea sunt caracterizate de spații generoase, finisaje de lux și elemente naturale, în perfectă armonie cu zona verde a parcului.