Stiri: Constructii

Investiţie de 37 milioane euro în dezvoltarea ansamblului rezidențial The Park

04.09.2014

Unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din țările baltice lansează un proiect de 460 de locuințe în zona Parcul Tineretului. Este vorba de „The Park” – cel mai mare proiect al companiei în România. Hanner Group, dezvoltator lituanian cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul imobiliar și cu operațiuni în țările baltice și Europa de Est, a anunţat că va investi circa 37 de milioane de euro în dezvoltarea ansamblului rezidențial The Park. Proiectul este realizat după cele mai înalte standarde în materie de izolare termică și siguranță. Complexul va cuprinde patru blocuri, totalizând 460 de apartamente, situate în apropiere de Parcul Tineretului, pe strada Pajiștei.

Primul bloc din ansamblul The Park a fost finalizat în primul semestru al anului 2014. Acesta include 69 de apartamente și studio-uri, cu suprafețe cuprinse între 48 și 108 metri pătrați. Dezvoltarea celorlalte trei clădiri a fost deja demarată, urmând să fie livrate în trei etape, câte un bloc pe an. Următoarea clădire va fi livrată în anul 2015, iar ultima în anul 2017.

„Piața rezidențială din România va intra curând într-o nouă eră. Profilul consumatorului s-a schimbat mult în ultimii ani. Clienții din segmentul mediu nu mai pun accentul pe suprafața apartamentului, ci pe calitatea construcției și pe costurile de locuire, pentru a echilibra valoarea investiției și raportul calitate/preț. Suntem o companie foarte dinamică și am remarcat aceste tendințe ca fiind prezente pe mai multe dintre piețele pe care activăm. În acest moment avem în construcție peste 1.000 de apartamente în opt proiecte diferite în cadrul grupului Hanner”, a afirmat Mindaugas Valuckas, CEO Hanner Group și acționar al companiei.