Investiţie de 5,5 milioane de euro, într-un nou proiect rezidenţial în Bucureşti

14.05.2018

Un nou proiect imobiliar în Bucureşti. Swiss Lake Residence cuprinde 110 apartamente și este primul proiect rezidențial realizat de SwissGrain în ţara noastră. Ansamblul presupune o investiție inițială de 5,5 milioane de euro. În următorii ani, numărul de locuințe construite de dezvoltator în București-Ilfov va ajunge la 1.700 de unități, terenurile pentru proiectele aflate în plan fiind cumpărate în 2016.

Complexul rezidențial Swiss Lake Residence se dezvoltă pe malul râului Pasărea, în nord-estul Bucureștiului, pe un teren de 13.000 mp, integrat într-o arie sistematizată. Termenul de finalizare al primelor locuințe este stabilit pentru această vară, respectiv pentru luna august 2018.

Ansamblul este format din cinci imobile cu regim redus de înălțime, spații verzi, piscină de 280 mp, cu acces exclusiv pentru locatari, și locuri de joacă pentru copii.

“Inspirat de cadrul natural, dezvoltatorul a conceput acest proiect cu gândul la nevoia unei familii moderne de a locui într-un spațiu care să faciliteze reconectarea cu cei dragi după o zi aglomerată. Astfel, acesta a mizat pe suprafețe confortabile, atenție sporită la execuția lucrărilor, finisaje și dotări de calitate, și a completat spațiile private cu zone de socializare comune. Totul la un cost mediu de sub 800 euro/ mp construit. Considerăm că este un ansamblu de locuințe accesibil profesioniștilor care își desfășoară activitatea în zona de nord”, afirmă Alexandru Soare, reprezentant HABITAT Brokers, agent imobiliar exclusiv Swiss Lake Residence.

 

 

 

Citiți și despre: