Stiri: Constructii

Investiţie de 5,5 milioane euro, în faza 1 a proiectului Adora Park

18.06.2014

Dezvoltatorul imobiliar Tagor a anunţat că faza 1 a proiectului rezidenţial Adora Park, situat aproape de centrul Aradului şi estimat să devină cel mai mare complex privat de locuinţe din vestul României, este aproape de finalizare. Vânzările locuinţelor vor începe chiar din luna aceasta, iar valoarea investiţiei în această primă fază este de 5,5 milioane de euro.

Proiectul este finanţat de Volksbank Romania, pe baza reputaţiei Tagor şi a solidităţii financiare a partenerului său în România, Patron Capital, un fond britanic de investiţii imobiliare cu active de ordinul miliardelor de dolari.

Valoarea totală a investiţiei în Adora Park va fi, la finalizare, de peste 83 de milioane de euro.

Adora Park vine pe piaţa rezidenţială din Arad cu cel mai înalt bloc de locuinţe – 11 etaje, cu 107 apartamente cu 1, 2 şi 3 camere.

În plus, în premieră pentru arădeni, Tagor construieste un parc privat, cu o suprafaţă de peste 5.000 de metri pătraţi, ce va fi amenajat în mijlocul complexului Adora Park.

Suprafaţa apartamentelor este de la 53 până la 107 mp, incluzand şi o extra-cameră. Conceptul Per total, proiectul Adora Park este planificat să cuprindă 12 blocuri şi peste 4.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale.

 „Vom creea în Arad primul parc privat pe care locuitorii unui complex rezidenţial îl vor avea în acest oraş. Construim un complex rezidenţial complet utilat cu servicii şi magazine de proximitate, cu o calitate excelentă a construcţiei, cu extra camere luminoase şi multe altele”, a explicat Ofer Lieberson, proprietarul companiei Tagor, dezvoltatorul Adora Park Arad.