Stiri: Companii

Investiţie de 6 milioane euro într-un nou hotel, în Bucureşti

21.09.2015

Un nou hotel a fost deschis în România, în urma unei investiţii de 6 milioane de euro: Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence. Noua unitate oferă 210 camere şi apartamente, un lobby lounge şi bar, un restaurant, patru săli de conferinţe cu foaier şi 80 de locuri de parcare.

Hotelul se adresează persoanelor care călătoresc în interes de afaceri, turiştilor, precum şi clienţilor care doresc sejururi mai lungi sau vin însoţiţi de familie.

Apartamentele oferite de noul hotel sunt ideale pentru familii şi sejururi prelungite, acestea incluzând un living generos şi o chicinetă complet utilată.

În plus, Park Inn by Radisson oferă acces gratuit la internet, intrare gratuită la World Class Health Academy: piscină interioară, saune, jacuzzi, sală de sport şi fitness.

Hotelul este amplasat în locul perfect pentru organizarea de evenimente, având un concept modern, sălile de care dispune fiind ideale pentru conferinţe şi seminarii internaţionale.

Sălile de conferinţă dispun de capacităţi variate şi pot găzdui între 30 şi 80 de personae.

“Suntem mândri să oferim oaspeţilor noştri o gamă variată de facilităţi unice: de la camere şi apartamente spaţioase dotate cu cele mai înalte standarde de confort şi tehnologie, până la delicii culinare servite în restaurantul Sharkia. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence oferă garanţia unei experienţe complete. Cu o investiţie de aproximativ 6 milioane de euro, noul hotel se află în apropierea centrelor de cultură, comerciale şi de afaceri ale oraşului, permiţând accesul uşor la Aeroportul Internaţional Henri Coandă precum şi la alte mijloacele de transport” a afirmat Bert Fol, directorul general al Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence.