Stiri: Stiri

Investiţie de 800.000 euro în Novo Park

26.11.2013

Compania Genesis Development a continuat în acest an programul de îmbunătăţire continuă a parcului de birouri Novo Park, care totalizează aproximativ 75.000 de metri pătraţi de birouri şi are un grad de ocupare de peste 98%, printre chiriaşii săi numărându-se companii multinaţionale precum: HP, UniCredit, Luxoft sau Grupul Garanti.

Compania a investit 800.000 de euro în crearea de noi facilităţi, lucrări de infrastructură şi peisagistică în cadrul proiectului Novo Park, amplasat în nordul Capitalei

Aceste investiţii fac parte din programul de îmbunătăţire continuă pe care Genesis Development îl derulează atât în Novo Park, cât şi în West Gate, cel de-al doilea parc de birouri pe care compania îl deţine în vestul Bucureştiului.

„Negocierile şi eforturile pentru prelungirea unui contract de închiriere încep încă din prima  zi de la mutarea companiei într-un parc de birouri. Investim permanent în spaţii, instalaţii şi infrastructură, astfel încât clădirile noastre să ţină pasul cu vremurile şi să nu îmbătrânească niciodată. Această filosofie de business s-a dovedit a fi una de succes, având în vedere gradul de ocupare al proprietăţilor Genesis Development”, a declarat Liviu Tudor, preşedintele Genesis Development.

Compania a investit 300.000 de euro în amenajarea unei cantine cu o suprafaţă de 530 metri pătraţi şi o capacitate de 200 de persoane, la care se adaugă o terasă în aer liber, care poate găzdui 40-50

Pe lângă amenajarea cantinei, Genesis Development a investit 500.000 de euro în lucrările de infrastructură care au fost efectuate în zona clădirii G, din strada Fabrica de Glucoză şi în lucrări de peisagistică ce au presupus plantarea a peste 300 de arbuşti foioşi. Lucrările de infrastructură au avut ca scop amenajarea drumurilor de acces din Fabrica de Glucoză, a unei parcări supraterane cu 70 de locuri, a unei fântâni arteziene şi a trotuarelor din aceeaşi zonă.

“Strada Fabrica de Glucoză necesită o serie de investiţii, având în vedere că este un drum intens circulat. În calitate de proprietar, am alocat toate resursele necesare pentru a facilita accesul angajaţilor către şi dinspre Novo Park şi vom sprijini orice iniţiativă ce are ca scop dezvoltarea acestei zone”, a adăugat Liviu Tudor.

Parcul de afaceri Novo Park este format din şapte clădiri de birouri, cu o suprafaţă de aproximativ 75.000 metri pătraţi închiriabili şi cuprinde 1.100 de locuri de parcare.