Stiri: Logistica

Finantare CTP proiecte Romania

Investiție de peste 150 milioane de euro pentru CTPark Bucharest West

28.09.2017

Dezvoltatorul de parcuri industriale și logistice CTP continuă să își consolideze statutul pe piața din România printr-o serie de investiții importante în dezvoltarea CTPark Bucharest West, proiect ce urmează să devină cel mai mare parc logistic din Europa de Est și cu cel mai accelerat ritm de creștere din ţara noastră.

Investiția totală în parcul logistic CTPark Bucharest West va depăși suma de 150 milioane de euro, până în primul trimestru al anului 2018.

La ora actuală, dezvoltatorul are 100.000 m2 în construcție, în cadrul CTPark Bucharest West, și are planuri importante de a continua extinderea acestui parc. În acest scop, compania a cumpărat teren în zonă, astfel încât să poată ajunge la o suprafață construită de peste 700.000 m2 până în 2020, cifră care ar face din CTPark Bucharest West, cel mai mare parc industrial din Europa de Est.

Astfel, în parteneriat cu autoritățile locale, CTP își propune să investească masiv în îmbunătățirea infrastructurii din vecinătatea parcului de la kilometrul 23, precum și în crearea unor drumuri de acces suplimentare și a mai multor ieșiri de pe autostradă, pentru a ușura transportul mărfurilor pentru chiriașii săi.

“CTP are ținte majore, atât pentru București, cât și pentru restul țării. Suntem într-un proces continuu de extindere și ne dorim ca CTPark Bucharest West să devină cel mai important parc logistic din zonă, din punct de vedere al suprafeței ocupate, al ritmului de dezvoltare și al standardelor calitative. Acest ultim aspect este extrem de important pentru noi și facem investiții semnificative pentru a le asigura clienților noștri condiții peste standardele actuale ale pieței. Actualmente avem 30 de chiriași în CTPark Bucharest West și ne dorim să creștem acest număr. Ne-am luat angajamentul de a oferi servicii premium și de a-i ajuta pe clienții noștri să își dezvolte afacerile. Cred cu tărie că un proprietar pe termen lung, așa cum este CTP, care mărește în mod constant spațiile pe care le deține, care nu face rabat de la calitatea clădirilor pe care le construiește și care își administrează proprietățile cu cea mai mare seriozitate, va atrage clienți valoroși, alături de care va clădi relații de durată!”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP România.