Stiri: Constructii

Investiție imobiliară de succes în Arad

01.09.2015

Complexul rezidențial Vivalia din Arad pare a fi un proiect imobiliar de succes pentru zona menționată din moment ce vânzările de apartamente au mers extrem de bine. Conform dezvoltatorului doar 15 apartamente au mai rămas neachiziționate.

Suntem extraordinar de încântați de faptul că atât de mulți arădeni ne-au ales și că eforturile noastre de a construi cu responsabilitate sunt apreciate. În prezent, piața este mult mai matură, iar clienții sunt foarte atenți la ceea ce aleg, iar faptul că ne-au ales într-un număr atât de mare până în acest moment confirmă standardul ridicat pe care îl oferim. Ce altceva ne mai diferențiază?  Viziunea unui ansamblu rezidențial creat special pentru viitorul arădenilor și inspirat de viața lor, cu dorințe și nevoi actuale ” a declarat Victor Chebeleu, CEO al Vivalia.

Conform dezvoltatorului complexului rezidențial Vivalia preferințele cumpărătorilor pentru anul curent sunt dominate de apartamentele de două și trei camere. În mare parte achizițiile au fost făcute de către familii tinere și moderne ce au optat pentru apartamente spațioase și compartimentate inteligent.

În topul preferințelor de anul acesta se situează apartamentele cu 2 și 3 camere. Acestea au fost alese în principal  de familii tinere, moderne, familii care și-au  dorit un apartament spațios, compartimentat inteligent și cu design modern. Ceea ce este de necontestat este faptul că toate apartamentele noastre au fost gândite până la cele mai mici detalii pentru a oferi confort proprietarilor, iar cele cu 2 si 3 camere sunt ideale din toate punctele de vedere pentru orice tip de familie. În prezent, mai avem disponibile un număr limitat de unități locative astfel că ii invităm pe toți cei interesați să ne contacteze cât mai repede , cu atât mai mult cu cât oferim în continuare la alegere, surprize utile de apartament nou:  finisaje, mobilier sau electrocasnice, pentru a-ți crea confortul de acasă ”, a declarat Nicoleta Ghiulan, Director de Marketing și Vânzări Vivalia.