Stiri: Logistica

Investiţie importantă în Cluj: Henschel vine în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu

06.07.2015

Compania germană Henschel GmbH deschide o unitate de producţie în Cluj, în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu. Astfel, Consiliul Județean Cluj a anunţat că marți, 7 iulie, va avea loc la semnarea, împreună cu reprezentanții societății germane, contractului care vizează realizarea unei importante investiții în Parcul Industrial Tetarom III din Jucu, parc industrial administrat de forul administrativ județean prin intermediul societății sale de profil cu același nume.

Semnarea contractului se va face de către președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan împreună cu conducerea Tetarom S.A., din partea județului Cluj, respectiv de către reprezentanții societății Henschel GmbH, Matthias Thomas Henke — proprietar și asociat unic, Rudy Thema — directorul Henschel RO SRL, societate deja înființată la Cluj și Hannelore Ileșan — consilier de investiții pentru România.

Activitatea Henschel GmbH, societate cu o tradiție de peste 200 de ani pe piața din Germania, constă, în principal, în fabricarea elementelor mecanice de transmisie pentru mașinile pe șine — tramvai, metrou, tren etc.