Stiri: Companii

Angajari Combinatul Siderurgic Galati 2019

Investiții de 6 milioane de euro la ArcelorMittal Galați

03.05.2017

ArcelorMittal Galați a realizat un pachet de investiții și modernizări tehnice care conduc la îmbunătățirea calității produselor sale acoperite cu zinc. Valoarea proiectului și modernizărilor se ridică la 6 milioane de euro.

“Acest pachet investițional ne permite să ne adaptăm la noile cerințe ale clienților noștri în privința calității (suprafață, planeitate, aspect), asigură o mai bună fiabilitate a Liniei de Zincare, operațiuni mai sigure din punctul de vedere al securității muncii precum și un volum de producție crescut”, a spus Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galați.

De asemenea, cu aceste modernizări, Linia de Zincare este acum capabilă să livreze produse excelente pentru noua Linie de Acoperire Organică.

Investiția a constat într-un pachet de modernizări tehnice derulate în toate sectoarele Liniei, urmat de corecții tehnice, implementate de specialiști de mentenanță.

ArcelorMittal este lider mondial în industria oțelului și activități miniere, cu prezență în 60 de țări și amprentă industrială în 19 țări.

În 2016, ArcelorMittal a înregistrat o cifră de afaceri de 56,8 miliarde dolari și o producție de oțel de 90,8 milioane de tone.