Stiri: Retail

Investitii Jerry’s Pizza 2021

Investiţii Jerry’s Pizza 2021: Ce priorităţi are compania?

11.03.2021

Investiţii Jerry’s Pizza 2021. Compania a anunţat că se concentrează pe extinderea rețelei de magazine. Jerry’s Pizza precizează că va investi peste 150.000 de euro în relocarea unui magazin existent într-o nouă unitate, în Liberty Mall.

Investiţii Jerry’s Pizza 2021. Strategia de dezvoltare

Cu noul magazin, Jerry’s Pizza continuă direcția de dezvoltare și creștere a vizibilității brandului care vizează:

  • reamenajări ale locațiilor existente
  • noi echipamente
  • relocări în spații extinse.

Noua unitate, care deţine o echipă de peste 30 de persoane, pune la dispoziția clienților aproximativ 30 de locuri în interior.

Investiţii Jerry’s Pizza 2021. Norme sanitare şi restricţii

La ora actuală, conform restricțiilor actuale, clienții se pot bucura de produsele Jerry’s Pizza doar în regim takeaway sau cu livrare, cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

În plus, compania încurajează respectarea normelor sanitare:

  • accesul în magazin se face doar cu mască, cu păstrarea distanței, a restricționării accesului la mese
  • este disponibil serviciul de plată cu cardul atât în locație, cât și la livrare
  • oferă și serviciul de livrare fără contact

Nevoile consumatorilor

„Investițiile realizate de-a lungul timpului și atenția acordată nevoilor consumatorilor și angajaților demonstrează interesul nostru permanent pentru menținerea standardelor de înaltă calitate a produselor noastre, astfel încât să rămânem constant în topul preferințelor românilor. Pentru relocarea magazinului existent și dezvoltarea serviciilor oferite în zonă, am ales un spațiu extins în incinta Liberty Mall pentru a deservi nevoile clienților și a putea acoperi un număr mai mare de comenzi, inclusiv prin intermediul seviciului Jerry’s@night, prin care facem livrări până la ora 2 am. Această decizie este în linie cu strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei, care va mai include și renovarea altor magazine existente, dar și deschiderea unor unități noi atât în București, cât și în țară ”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Compania investește constant în calitatea produselor, servicillor și sistemelor de livrare, în interacțiunea directă cu consumatorii. Toate aceste investiţii se reflectă în încrederea și aprecierea pe care clienții le demonstrează alegând de fiecare dată Jerry’s Pizza.

Citeşte şi Condiţii călătorie Grecia vară 2021. Când se redeschid graniţele şi cine poate merge în vacanţă în această ţară?