Stiri: Logistica

Investitii Posta Romana 2021

Investiţii Poşta Română 2021: Compania vrea să construiască două centre logistice. Unde vor fi situate?

03.03.2021

Investiţii Poşta Română 2021. Compania Naţională Poşta Română a anunţat că a depus în Sistemul Informatic Colaborativ pentru mediu performant de desfăşurare a achiziţiilor (SICAP) procedura de consultare publică pentru proiectarea, construcţia şi dotarea celor două centre logistice strategice ale companiei, din Cluj-Napoca şi Bucureşti Nord.

Procedura internaţională este adresată tuturor companiilor din industriile de tehnologie, construcţii şi alte domenii relevante cu scopul identificării celor mai bune soluţii de construire centru logistic, dar şi automatizare prin robotizare şi inteligenţă artificială, pentru gestionarea eficientă şi rapidă a proceselor logistice de sortare.

Investiţii Poşta Română 2021. Prevederi legale

În conformitate cu prevederile Legii 99/2016, procedura se va desfăşura după următorul calendar:

  • 03.03.2021 – 16.03.2021 – înscrierea tuturor producătorilor naţionali şi internaţionali de tehnologie poştală, prin depunerea declaraţiilor de intenţie la adresa de e-mail licitatii@posta-romana.ro;
  • 10.03.2021, ora 12:00 – dezbatere publică online de pregătire a cadrului investiţiilor din Planul multianual de investiţii, prin accesarea link-ului https://cnpr.webex.com/meet/conferintacnpr1
  • 17.03.2021 – 16.04.2021 – dezbateri individuale online cu actorii înscrişi în procedură.

După finalizarea consultării publice, Poşta Română va realiza procedurile de achiziţie publică conforme, în baza caietelor de sarcini revizuite prin consultare, în vederea selecţionării celor mai bune oferte tehnico-economice.

Investiţii Poşta Română 2021. Buget de 22 milioane de euro

Bugetul alocat acestui proiect este de 22 de milioane euro, cumulat pentru cele două obiective. Sumele sunt asigurate printr-un credit de investiţii accesat de la EximBank, în cursul anului 2020. Prin aceste investiţii, compania urmăreşte crearea de spaţii de lucru noi şi moderne cu echipamente şi tehnologii performante, precum şi creşterea operabilităţii sistemului de sortare şi a eficienţei în viteza de prelucrare a volumului de trimiteri.

Citeşte şi Cursuri gratuite de educaţie financiară. ASF, anunţ important privind proiectul Student Club