Stiri: Companii

Ioan-Bogdan Buta și MozaikInvestment preiau Untold Universe

Ioan-Bogdan Buta și MozaikInvestment preiau Untold Universe

21.08.2023

Ioan-Bogdan Buta și MozaikInvestment preiau Untold Universe. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Ioan-Bogdan Buta și MozaikInvestment GmbH intenționează să preia Untold Universe S.A șicompaniile pe care aceasta le controlează.

Activitatea companiilor

Mozaik este o companie de investiții, cu birouri în Austria și România.

Ioan-Bogdan Buta este un antreprenor local, fondator al festivalului Untold, organizat la Cluj-Napoca, și al festivalului Neversea, organizat în Constanța.

Grupul Untold desfășoară activități de management, marketing și publicitate și, preponderent, activează în industria divertismentului din Europa de Est, prin intermediul festivalului Untold.

Ioan-Bogdan Buta și MozaikInvestment preiau Untold Universe. Analiza Consiliului Concurenței

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citește și DDM Invest III vrea să preia un portofoliu de creanțe de la Intrum Debt Finance