Stiri: Companii

Iridex propune soluții performante pentru armarea asfaltului

13.11.2017

Iridex Group Plastic, parte a grupului Iridex – lider în tehnologii de mediu, construcții civile și industriale, a prezentat în cadrul unui seminar cele mai noi tehnologii și produse geosintetice destinate armării îmbrăcăminților asfaltice, alături de partenerul ADFORS Saint-Gobain, producător de materiale din fibră de sticlă pentru armarea asfaltului.

„Iridex distribuie și implementează cele mai performante tehnologii de la parteneri de marcă, precum ADFORS Saint-Gobain. Saint-Gobain este una dintre companiile de top în domeniul inovației la nivel internațional, fiind menționată în Top 100 cele mai inovatoare companii. Urmărim să ne implicăm în promovarea calității în domeniul construcțiilor de drumuri atât de necesare pentru dezvoltarea infrastructurii din România”, a menționat prof. dr. ing. Valentin Feodorov, director general, Iridex Group Plastic.

Circa 70 de proiectanți și constructori de la unele dintre cele mai mari companii din țară au participat la eveniment, fiind interesați de alegerea și utilizarea corespunzătoare a materialelor geosintetice pentru armarea asfaltului. Iridex, cu sprijinul partenerilor săi de renume, furnizează cele mai noi informații tehnice în utilizarea corespunzătoare a tehnologiilor pe bază de materiale geosintetice.

”ADFORS Saint-Gobain oferă soluţia cea mai potrivită pentru a extinde durabilitatea drumurilor cu până la 200-300 la sută. Standardele foarte înalte de calitate în producerea materialelor geosintetice pentru armarea asfaltului sunt demonstrate prin cele mai importante laboratoare de testare din industria asfaltului la nivel mondial: EMPA și IFSTTAR. Cu peste 26 de ani de experiență și numărând între referințe peste 300 de piste de aeroport reabilitate, ADFORS a contribuit la aplicarea a 80 de milioane de metri pătrați de produse de armare a asfaltului. Consider că România reprezintă o piață cu un mare potențial în acest domeniu. Am început parteneriatul cu Iridex Group Plastic pentru a aduce pe această piață noile tehnologii care cresc calitatea reabilitării de drumuri”, a declarat Martin Marecek, reprezentând Saint-Gobain – ADFORS pentru Europa de Est pe partea de produse de construcții și geotextile.