ISSA deschide al şaselea supermarket al reţelei

15.06.2017

ISSA Supermarket a apărut odată cu deschiderea primului magazin în 2009, pe Blvd. Lacul Tei, din București, urmând o serie de magazine deschise de-a lungul anilor, şase la număr cu cel din Afumați, ce se va deschide pe data de 15 iunie.

Acest magazin, se dorește a fi o locație cash&carry, dispunând de un spațiu mare, cu o capacitate de stocare ridicată, ce servește clienților drept cea mai modernă formă de comerț en-gros, cu plată la ridicarea mărfii.

ISSA Supermarket reprezintă o afacere în plină dezvoltare a trei antreprenori arabi care, începând cu anul 2009, au dezvoltat un lanț de retail cu produse alimentare, destinat clientului ce apreciază un raport calitate/preț bun. Acesta fiind unul din motivele pentru care dezvoltarea brandului a avut, și încă menține, o creștere a oportunităților de business ale proprietarilor.

Un alt motiv al succesului reţelei de magazine poate fi considerat și diversificarea tipului de business, ISSA Kebab fiind apariția anului 2013, un fast-food ce oferă clienților un meniu diversificat, bazat doar pe preparate din produse proaspete. Aducerea unor bucătari experimentați și a unui personal bine pregătit, au stat la bazele activității continue, până în zilele curente și, probabil, o îndelungată perioadă de acum înainte.

 

 

Citiți și despre: