Iulius Mall, cel mai nou partener comercial al Cashback World

17.07.2018

Iulius, operatorul unora dintre cele mai mari centre comerciale din ţara noastră, a devenit cel mai nou partener comercial din Cashback World, oferind avantaje la achiziția gift voucherelor valabile în magazinele prezente în cele cinci mall-uri din portofoliu.

Astfel, comunitatea internațională de shopping extinde gama posibilităților de cumpărături pentru membrii săi.

De la sfârșitul lunii iunie, membrii Cashback World pot să primească avantajele atrăgătoare ale comunității de shopping în toate cele patru centre comerciale Iulius Mall din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Suceava și în Palas Mall Iași: de câte ori cumpără gift vouchere Iulius Mall și Palas Mall – direct de la punctele de informare ale centrelor comerciale – primesc 2% Cashback și 1 Shopping Point per cumpărături în valoare de 100 de euro.

“Centrele comerciale moderne și diversificate ale companiei IULIUS oferă tot ce și-ar putea dori un client. De aceea, suntem foarte încântați că am reușit să punem la dispoziția membrilor noștri un partener atât de cunoscut”, spune Dragos Bunescu, Director general al myWorld Retail Services SRL, operator Cashback World în România.

 

 

 

Citiți și despre: