Stiri: Retail

Iunie, luna reciclării în hipermarketurile Carrefour

06.06.2015

Iunie este luna reciclării inteligente în hipermarketurile Carrefour, părinții fiind invitați să vină cu cei mici la stațiile SIGUREC din orașele București, Brașov, Buzău, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iași, Suceava, Focșani, Brăila, Pitești și Ploiești, pentru a învăța cum reciclarea poate fi distractivă.

Începând cu data de 5 iunie, Ziua Mondială a Mediului, magazinele în parcarea cărora este implementat sistemul SIGUREC vor organiza ateliere de creație, concursuri cu premii și multe alte surprize pentru copiii interesați de cum pot contribui la protejarea naturii. În plus, în luna iunie, toate stațiile SIGUREC vor putea fi vizitate, iar copiii vor afla care este circuitul deșeurilor colectate.

În acest moment, sistemul SIGUREC este prezent cu câte o stație în Carrefour Brăila, Carrefour Brașov, Carrefour Buzău, Carrefour Drobeta, Carrefour Focșani, Carrefour Iași Era, Carrefour Oradea Era, Carrefour Ploiești, Carrefour Pitești, Carrefour Sibiu, Carrefour Suceava, Carrefour Vitantis, Carrefour Băneasa, Carrefour Militari, Carrefour Colentina și Berceni.

În total, în perioada 1 august – 31 decembrie 2014, stațiile SIGUREC au colectat peste 1,000 de tone deșeuri care au fost trimise direct în fabricile de reciclare din România.

„Lupta împotriva poluării și a risipei resurselor naturale face parte din angajamentul Carrefour pentru o dezvoltare sustenabilă în România. Atitudinea responsabilă față de mediu trebuie creată încă din copilărie, iar prin programe precum Iunie – luna reciclării inteligente la Carrefour sperăm să contribuim la un viitor cât mai curat pentru România”, a declarat Florin Căpățână, Director Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționale Carrefour România.