Stiri: Companii

Iutta lansează www.dorderomanesc.ro și trasează harta dorurilor printr-o nouă campanie

02.10.2014

Brandul cu motive de inspirație tradițională Iutta a lansat o inițiativă națională de strângere de doruri pe o nouă platformă dedicată. Campania a fost inspirată de cea mai recentă colecție „Dor de românesc”, de aceea se va desfășura pe o perioadă de 10 săptămâni ce corespund celor 10 regiuni geografice ale țării.

Cu ajutoul a 10 ambasadoare și numeroși parteneri ce vor oferi premii participanților, câștigătorul final va primi geanta de voiaj „Dor călător”, creată săptamânal, împreună cu participanții acestei campanii, și va fi invitat într-un tur fotografic al României pentru scrierea unui jurnal de călătorie.
Am început să strângem doruri! Dorurile noastre, dorurile oamenilor pe care i-am implicat în campanie, și dorurile celor pe care românescul îi face să vibreze, să își amintească, să reînvețe să trăiască în sinergie cu autenticul. De ce „Dor de românesc”? Pentru că înseamnă acasă, copilărie, părinți, bunici, prietenie, iubire, locuri dragi, arome și stări intense, amintiri de neșters, valori și tradiție. Tot ce ne definește călătorește împreună cu noi, în fiecare moment din cotidian. Adus în timpul prezent, dorul devine și mai intens și este reinterpretat în forme noi, mereu surprinzătoare. Asta facem noi, la Iutta, prelucrăm doruri și le aducem în modernitate, în atelierul nostru de creație de genți și accesorii din piele cu motive de inspirație tradițională – spune Nicoleta Chirica, fondator și designer Iutta.

Campania, pe lângă elementul online, va fi urmată de un eveniment de lansare și încununată de un traseu fotografic național pentru promovarea turismului românesc, a brandului de țară și susținerea obiceiurilor specifice fiecărei zone.

Iutta va călători alături de marele câștigător al campaniei, un ghid pasionat de românesc și de un fotograf profesionist în Transilvania cu spirite străvechi, în Oltenia cea cu vorbe pătimașe, în Muntenia vibrantă, în Bucovina ca o dumbravă minunată, în Basarabia-soră, cu dor de întregire, în Moldova cea sfântă și cu bucate aromate, în Dobrogea cea dintre pământ și apă, în Maramureșul vesel și colorat, în Banatul blând și așezat, în Crișana cea repede și curgătoare. De asemenea, dorurile culese în cele 10 săptămâni ale campaniei vor crea geanta Dor călător, o geantă de voiaj ce va ajunge tot în posesia marelui câștigător. Alte 100 de premii ce constau în produse Iutta și ale partenerilor își așteaptă câștigătorii.

Suntem invitați așadar să accesăm www.dorderomanesc.ro, să citim cât mai multe povești autentice din toate zonele geografice ale României și Basarabiei, dar mai ales să ne împărtășim dorurile.

Iutta