Stiri: Companii

I’Velo deschide centrele de închiriat biciclete

26.03.2014

Asociația Green Revolution și Raiffeisen Bank anunță deschiderea sezonului I’Velo 2014 printr-o invitație la pedalat, pasionații de bicicletă putând participa sâmbătă, 29 martie 2014, ora 10:00, în București, Parcul Herăstrău – Piața Charles de Gaulle, pentru a lua parte la turul ciclist, desfășurat pe traseul: Bdul Nicoale Prezan- Arcul de Triumf – Bdul Kisellef – Arhitect Ion Mincu.

Turul ciclist va marca deschiderea sezonului, iar bicicletele galbene vor putea fi închiriate gratuit în intervalul 10:00 – 12:00.

”I’Velo 2014 înseamnă o preocupare continuă a creșterii gradului de satisfacție a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, extinderea proiectului în orașul Alba Iulia, o flotă nouă de biciclete, ușor de utilizat, dar și un personal profesionist, prietenos și pregătit să ofere experiențe plăcute iubitorilor de pedalat”, au declarat reprezentanții centrului, într-un comunicat de presă.

Cele trei centre de închiriere din București vor fi amplasate în Parcul Herăstrău – Piața Charles de Gaulle, Arcul de Triumf și în Parcul Tineretului, intrarea de la Gheorghe Șincai, aproape 400 de biciclete fiind puse la dispoziția bucureștenilor.

Bicicletele I’Velo vor putea fi închiriate, atât contra cost, cât și gratuit, tinerii sub 16 ani și pensionării având posibilitatea de a închiria bicicletele gratuit, pe bază carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie, în timp ce tarifele de închiriere în mod normal sunt de 4 lei pentru 1 oră și 15 lei pentru 24 de ore.

”Din 2010, când am lansat I’Velo, și până în prezent putem spune că am reușit să arătăm că bicicleta nu este doar mijloc de agrement, în weekend, ci chiar mijloc de transport. Vrem să îi încurajăm pe oameni să folosească în continuare cât mai mult bicicleta, să își lase mașinile acasă și să pedaleze pentru sănătatea lor și a orașului lor”, a declarat Corina Vasile, director comunicare și relații publice Raiffeisen Bank.