Stiri: Companii

IWG are o nouă conducere pentru România

21.08.2018

International Workspace Group (IWG), grup fondat în Belgia în anul 1989, din care fac parte SPACES și Regus, a numit-o pe Ramona Predescu (Iacob), Country Manager pentru operațiunile din România.

“Mă onorează această poziție și totodată este o provocare în contextul revoluției spațiilor de lucru flexibile, un fenomen care se conturează puternic în România, așa cum o arată și cel mai recent studiu IWG – aproximativ 60% dintre angajații români lucrează remote cel puțin o dată săptămână. Ne aflăm într-un moment de cotitură, în care angajatori și angajați deopotrivă optează pentru spații de lucru care îi inspiră, îi ajută să capitalizeze oportunitățile erei digitale. Totodată îmi propun să clarific diferențele ce apar între conceptele de co-working și spații de lucru flexibile”, declară Ramona Predescu (Iacob), Country Manager IWG în România.

În noua poziție, Ramona Predescu (Iacob) gestionează operațiunile grupului IWG în România, continuă dezvoltarea brandului Regus și va implementa conceptul SPACES. Ramona se va ocupa îndeaproape de atingerea obiectivelor de business ale grupului prin crearea și implementarea strategiei de vânzări și de marketing, prin coordonarea acțiunilor de resurse umane – recrutare, training și mentorat și prin implementarea unui plan complex de customer satisfaction.

“Pentru noi Ramona este o alegere strategică, bazată pe rezultatele concrete obținute la conducerea Regus. Însă, mai mult decât atât, ne leagă împărtășirea unor valori comune precum curajul de a inova, de a adapta un concept de business la nevoile reale ale companiilor în era digitală, fie ele startup-uri, companii locale sau multinaționale. România este o țară cu un mediu antreprenorial dinamic și entuziast, o țară în care companii globale au venit și au avut succes. Prin Regus și, mai nou, prin SPACES, dorim să arătăm angajamentul nostru pe termen lung de a susține oameni din business care cred în puterea pe care o au comunitățille de a genera idei care duc la creșterea afacerilor”, declară Mark Dixon, fondator și CEO IWG.