Stiri: Sanatate

Janssen România are un nou Managing Director

20.01.2014

Producătorul de medicamente Janssen România are începând cu luna ianuarie un nou Managing Director. Jacopo Murzi a preluat această funcţie de la Makis Papataxiarchis, iar anterior a fost director de vânzări şi marketing al biroului din Polonia.

Jacopo Murzi a absolvit Universitatea Politehnică din Milano şi este licenţiat MBA în cadrul Şcolii de Management a Universităţii Bocconi.

„În 2014, principalul obiectiv al companiei Janssen în România este acela de a oferi acces pacienţilor români la portofoliul său de tratamente inovatoare, care pot conduce la creşterea ratei de vindecare, prelungirea duratei de viaţă, precum şi la diminuarea perioadelor de spitalizare. În prezent, accesul la medicamentele noi este foarte scăzut comparativ cu cel din alte state din Uniunea Europeană. Obiectivul acesta face parte dintr-o strategie mai amplă, care prevede identificarea de noi modalităţi menite să conducă la dezvoltarea unui sistem de finanţare sustenabil al sistemului de sănătate din România. În felul acesta pacienţii români ar putea beneficia de condiţii mai bune de tratament”, a declarat Jacopo Murzi.

De-a lungul carierei, noul şef al Janssen România a obţinut rezultate importante în domeniul vânzărilor şi al managementului de marketing, el alăturându-se companiei Janssen Italia în anul 2005, când a ocupat funcţia de New Business Development Manager.

Obiective principale ale mandatului său vizează consolidarea reputaţiei companiei în industria farmaceutică, prin corectitudine si transparenţa iniţiativelor, precum şi dezvoltarea statutului de bun angajator pe piaţa muncii din ţara noastră.

Potrivit lui, compania are în plan, la nivel operaţional, creşterea prin extinderea şi actualizarea permanentă a portofoliului de produse, dar contribuţia la programe educaţionale ce vizează diverse teme medicale şi arii terapeutice.

„Programele pe care le vom iniţia în acest sens reflectă angajamentul şi preocuparea Janssen la nivel global, şi anume aceea de a fi aproape de membrii comunităţii căreia aparţinem la rândul nostru, prin acţiuni de responsabilitate socială şi susţinerea cauzelor umanitare”, a încheiat acesta