Stiri: Retail

Jerry’s Pizza Bragadiru

Jerry’s Pizza îşi extinde lanțul de magazine

22.07.2020

Jerry’s Pizza Bragadiru. Jerry’s Pizza a anunţat că și-a extins lanțul de magazine din România. Compania a investit peste 140.000 de euro într-o nouă unitate, ajungând, astfel, la 22 de unități active la nivel național. Noul magazin este situat în Bragadiru, în cadrul La Strada Concept Mall (Strada Cristalului). Noua unitate, care are o echipă de 15 persoane, pune la dispoziția clienților 20 de locuri în interior și o terasă cu 15 locuri.

La ora actuală, clienții se pot bucura de produsele Jerry’s Pizza pe terasă, în regim takeaway sau cu livrare, cu respectarea celor mai stricte norme de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

Jerry’s Pizza Bragadiru. Ce spune managerul companiei?

„Ne bucură să vedem că ne aflăm în topul preferințelor românilor în materie de pizza și ne dorim să le fim aproape în continuare. După mai bine de 22 de ani de activitate, ne-am păstrat misiunea de a prepara și a livra cele mai bune produse, în cele mai bune condiții. Activăm într-o industrie foarte dinamică, astfel că suntem nevoiți să ne păstrăm receptivitatea la cerințele și nevoile consumatorilor, dar și să îi întâmpinăm cu inovație la nivel de produs. Totodată, investim constant în sistemele de livrare, în interacțiunea directă cu clienții, iar încrederea și aprecierea pe care le primim din partea acestora sunt cele care ne motivează în fiecare zi să identificăm noi modalități de inovare a produselor și serviciilor pe care le oferim”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Deschiderea noii unități din Bragadiru a coincis cu prezența lanțului Jerry’s Pizza în opt orașe din România, prin intermediul a 22 de magazine.

Jerry’s Pizza Bragadiru. Ingrediente de la furnizori locali

Majoritatea ingredientelor folosite de Jerry’s Pizza provin de la furnizori locali, iar planurile de viitor ale companiei includ păstrarea acestui aspect, pentru a susține în continuare activitatea producătorilor români.

Pentru plasarea comenzilor în regim de livrare, clienții au la dispoziție atât numărul unic *3030, cât și aplicațiile dedicate, disponibile în Play Store și AppGallery, pentru Android, și App Store, pentru iPhone.

Beneficii pentru angajaţi

În fiecare magazin, Jerry’s Pizza oferă angajaților posibilitatea unui program flexibil, bonusuri, promovări și creșteri salariale bazate pe performanță, dar și traininguri şi oportunități de dezvoltare a unei cariere în interiorul organizației. În acest moment, echipa Jerry’s Pizza numără peste 600 de angajati.

Citeşte şi RE/MAX România deschide două noi birouri. Unde sunt acestea situate?