Stiri: Companii

JLL are un nou Business Development Manager

21.07.2014

JLL are un nou Business Development Manager, această funcție fiind preluată de Cătălin Jaloba. Acesta va avea rolul de a de a veni atât în întâmpinarea nevoilor clienților existenți din portofoliu JLL, cât și de a dezvolta noi parteneriate de afaceri, prin promovarea serviciilor de consultanță într-o formulă integrată, fie că este vorba de investiții, evaluarea portofoliilor, property management sau servicii de cercetare de piață și dezvoltări imobiliare.

La ora actuală, Cătălin Jaloba este membru RICS (Royal Institition of Chartered Surveyors), având peste 10 ani de experiență în domeniul imobiliar.

Acesta și-a dezvoltat competențele tehnice în roluri de senior valuer, manager de expansiune, managing director precum și euroconsilier pe probleme de integrare europeană.

Ariile sale principale de expertiză sunt reprezentate de consultanța în investiții, dezvoltare proiecte retail și evaluarea portofoliilor de proprietăți mixte.

”Prin numirea lui Cătălin Jaloba în această funcție mutidisciplinară, echipă JLL va fi consolidată cu un profesionist experimentat, acesta ocupând roluri complexe pe parcursul timpului în domeniul imobiliar. Înțelegerea profundă a aspectelor interconectate legate de o proprietate de către noul nostru specialist ne va ajută să oferim servicii integrate, dincolo de granițele tradiționale ale unui singur departament, atât clienților actuali, cât și celor  cu care vom colabora de acum înainte”, a declarat Gijs Klomp, directorul general al JLL în România.