Slide

Stiri: Companii

JLL are un nou director pentru departamentul de investiții

10.03.2015

JLL are un nou director al departamentului de investiții din România, compania de consultanţă  anunţând că Silviana Badea s-a alăturat companiei începând cu 9 martie, în calitate de director al departamentului de Capital Markets. În noua ei funcție, aceasta va prelua linia de business aflată în creștere rapidă și va coordona cele 8 mandate exclusive de vânzare desfășurate în prezent de JLL.

În plus, Silviana Badea va continua să promoveze România ca o țintă pentru investitori, luând în considerare cele mai recente tranzacții record semnate de companie anul trecut precum și interesul crescut provenit din partea unor noi jucători care intenționează să intre pe piață.

„Suntem încântați că Silviana se alătură JLL ca noul nostru director al departamentului de Capital Markets din România, având vedere succesul recunoscut în încheierea tranzactiilor de investiții şi relaţia excelentă stabilită pe termen lung cu contacte la nivel internaţional. Silviana are o reputație extraordinară și va contribui cu o experienţă vastă şi o cunoaştere aprofundată a pieţei, care va fi complementară cu echipa noastră din Bucureşti şi va conferi perspectiva de leadership necesară următoarei faze de dezvoltare a firmei”, a afirmat Richard Batten, membru al consiliului director al EMEA, care conduce operaţiunile JLL din CEE.