Stiri: Companii

JLL România, desemnată manager de proiect pentru noul sediu al Renault

27.09.2017

Globalworth, în parteneriat cu Elgan Group, a desemnat compania JLL România ca manager de proiect pentru viitorul sediu al Groupe Renault, care va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.000 de metri pătrați. Aşadar, JLL va oferi servicii de management de proiect, cost management, dirigenție de șantier, de monitorizare a siguranței pe șantier.

Sediul Renault Bucharest Connected va fi situat pe strada Preciziei nr. 3G, aproape de mijloace de transport (metrou, autobuz) și este încadrat în categoria de clădiri de clasă A, respectând toate normele de calitate ale acestui tip de construcție.

Mai mult, acesta va avea în dotare un showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, cabinet medical, restaurant, infrastructură informatică etc. Construcția imobilului de birouri a început recent, iar livrarea este programată în primul trimestru din 2019.

„Suntem foarte mândri că suntem implicați într-un proiect de asemenea anvergură dezvoltat de Elgan Offices SRL, o companie deţinută în mod egal de Globalworth şi Elgan Group (reprezentată de dl. Simon Roth). JLL continuă astfel colaborarea foarte bună pe care o are cu Globalworth, după ce anul trecut a livrat proiectul Gara Herăstrău, o clădire de birouri de peste 12.000 mp, situată în zona de nord a Bucureștiului. Noua clădire de birouri este un proiect important pentru JLL, iar colaborarea cu cel mai important investitor din piața de birouri din România, pe de o parte, și cu cea mai mare companie din România, pe de altă parte, este o mare onoare pentru noi”, a declarat Cezar Florea, coordonatorul Departamentului de Project Management al JLL Romania.