Stiri: Economie

Angajari ANOFM ianuarie - august 2021

Joburi pentru studenţi: Unde poţi să lucrezi în vacanța de vară?

11.05.2018

Studenții care așteaptă vacanța de vară și doresc să lucreze în această perioadă pentru a obține un venit suplimentar și pentru a acumula experiență în domeniile lor de interes, pot alege acum din oferta de locuri de muncă din țară și străinătate. Astfel, pe platforma BestJobs se regăsesc, la ora actuală, peste 1.000 de anunțuri de joburi pentru studenți, în diverse domenii de activitate.

Oferta profesională include atât intership-uri, cât şi joburi sezoniere sau locuri de muncă part-time.

Cea mai diversă ofertă este pentru joburile part-time (51%), urmată de internship-uri (41%). În ceea ce priveşte domeniul de activitate, pe primele locuri sunt ofertele pentru munca de birou, cele în vânzări și joburile în IT/inginerie.

Joburile pentru munca de birou se adresează în special studenților pasionați de marketing, celor care vor să își dezvolte o carieră în domeniul financiar, celor care vor să afle mai multe despre domeniul administrativ și resurse umane.

De asemenea, nu lipsesc nici ofertele pentru poziții de customer support/relații cu clienții pentru cunoscătorii de limbi străine. Pe lângă limba engleză, candidații sunt așteptați să aibă cunoștințe de franceză, germană, maghiară, spaniolă, portugheză sau turcă.

Cele mai multe oferte de locuri de muncă pentru studenţi sunt în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași și Ploiești. Există oferte și pentru studenții aflați pe malul mării, în special în HoReCa.