Stiri: Sanatate

Jocul Yummy Galaxy - Clinicile Dentare Dr. Leahu

Clinicile Dentare Dr. Leahu lansează Yummy Galaxy

17.10.2020

Jocul Yummy Galaxy. Clinicile Dentare Dr. Leahu au lansat Yummy Galaxy, singurul joc pentru copii care oferă recompense în lumea reală – consultații gratuite și produse pentru prevenția dentară a copiilor.

Jocul extinde universul de poveste al Academiei Spațiale Dr. Leahu, clinică specializată pentru copii, care, la împlinirea unui an de funcționare, adaptează mecanismele jocurilor populare de tip puzzle mediului stomatologic.

Jocul Yummy Galaxy este gratuit

Jocul, dezvoltat împreună cu Gamify, este disponibil gratuit pe AppStore și Google Play.

Academia Spațială Dr. Leahu, la momentul deschiderii în octombrie 2019, a introdus la nivel local un concept futurist, bazat pe experiența digitală, care a fost extins ulterior în toate clinicile din rețea.

Prin povestea unor personaje speciale care navighează în spațiu, prin soluțiile de gamification, proiecțiile digitale și jocurile online pe tabletă, noua abordare are scopul de a-i învăța pe copii despre importanța sănătății dentare.

Jocul Yummy Galaxy. Povestea continuă şi în mediul digital

Povestea continuă acum și în mediul digital pur, în afara locațiilor Dr. Leahu, într-un format accesibil internațional. Fiecare joc aduce o provocare diferită, personaje noi cu nume de alimente. Acestea trec prin aventuri în galaxie și se luptă cu același tip de inamici ce reprezintă cariile.

După creionarea propriilor strategii și acumularea de puncte convertibile în monedă virtuală, copiii pot beneficia de premii adevărate sub forma produselor și consultațiilor dentare. Jocul facilitează accesarea și de către membrii familiei prin funcția Family Sharing, precum și conectarea prin rețelele sociale, potrivite contextului actual care limitează interacțiunile în persoană.

Ce spune fondatorul Clinicilor Dentare Dr. Leahu?

„Odată cu împlinirea unui an de funcționare a Academiei Spațiale, clinica pentru copii care a adus pentru prima dată ideea de gamification în stomatologie, am dorit să venim cu un plus de valoare în interacțiunea cu micii pacienți, într-un mod și mai accesibil, menținând coordonatele pe care ei și le doresc – poveste, tehnologie și recompensă. Este felul nostru în care vedem educația celor mici despre sănătatea dentară, la un click distanță și luând în considerare modul în care ei se simt, comunică, interacționează, învață. Serviciile pentru copii au evoluat, iar legătura dintre medici și aceștia, din cele observate de noi în lucrul cu peste 5.500 de mici pacienți în București și în țară, care au ajuns în clinicile noastre în ultimul an, a fost net îmbunătățită cu ajutorul acestui concept.”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Citeşte şi Câte şcoli s-au închis din cauza COVID-19? Anunţul făcut de Ministerul Educaţiei