Stiri: Sanatate

Johnson & Johnson vrea să îşi extindă reţeaua de distribuţie a diviziei Ethicon

07.12.2015

Compania Johnson & Johnson a anunţat deschiderea procesului de selecţie pentru extinderea reţelei de distribuţie a diviziei de dispozitive medicale, Ethicon. Prin portofoliul său de soluţii, aceasta susţine trei arii intervenţionale principale: chirurgie oncologică, chirurgie metabolică şi bariatrică, precum şi anumite intervenţii din domeniul chirurgiei cardiovasculare.

„De peste 18 ani, punem la dispoziţia medicilor şi a pacienţilor din Romania soluţii chirurgicale dezvoltate pe baza unei tehnici minim invazive. Datorită acesteia, perioada post-operatorie este redusă ca durată, favorizând astfel recuperarea pacienţilor şi reluarea activităţilor zilnice mult mai rapid. Ne dorim ca soluţiile oferite de către Ethicon să ajungă la cât mai mulţi pacienţi. Acesta este motivul pentru care vrem să ne extindem reţeaua de distribuţie începând cu anul care urmează”, declară Mădălina Botoroagă, Market Development Manager Ethicon.

Divizia Ethicon cuprinde inclusiv o componentă de educaţie medicală la care medicii pot avea acces în vederea familiarizării cu dispozitivele şi pentru utilizarea lor la cele mai bune standarde

Procesul de selecţie se desfăşoară în perioada decembrie 2015 – februarie 2016 şi constă în prezentarea unui plan de afaceri din partea companiilor interesate.