Stiri: Sanatate

Joi începe, la Romexpo, ROMMEDICA – Târgul Internațional de Medicină și Farmacie

01.04.2017

ROMMEDICA – Târgul Internațional de Medicină și Farmacie va avea loc între 6 și 8 aprilie, la Romexpo. Aflat la cea de-a 27-a ediție, evenimentul prezintă şi în acest an o serie de oferte de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

În plus, târgul ROMMEDICA reprezintă platforma ideală de informare a reprezentanților sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, asupra produselor şi serviciilor medicale la standarde internaţionale. Astfel, evenimentul generează oferte care vin în întâmpinarea necesarului spitalelor, clinicilor și cadrelor specializate care au nevoie de aparatură, tehnici și tehnologie de ultimă oră pentru a îmbunătății serviciile medicale.

La ediția 2017 și-au anunțat prezența peste 40 de firme, printre țările reprezentate numărându-se: Bulgaria, China, Italia, România, Singapore.

Printre noutățile pe care companiile le ofertează publicului se numără:
– tehnica “Meek”, dispozitivul de expandare a grefelor, utilizat în chirurgia plastică generală și destinat pentru tăierea precisă a grefelor de piele;
– soluții de administrare perfuzie, destinate managementului infuziilor pentru secțiile de ATI și din clinicile de recuperare. Printre acestea se numără și soluții complete și inovative cu tehnologie „touch screen”, moduri multiple de infuzie și nu în ultimul rând posibilitatea de configurare stație de lucru după necesități, adaptându-se la fiecare circumstanță clinică;
– produse din clasele: ultrasonografie, neurologie, cardiologie, anestezie regională, endoscopie, chirurgie;
– stetoscoape, termometre și tensiometre de ultima generație;
– aparate frigorifice, având sisteme electronice de comandă cu memorie de date pentru înregistrarea temperaturii și decongelare rapidă.

Firmele prezente la târg vin cu oferte speciale și discounturi între 10 și 50%, fie la toate produsele prezentate în cadrul târgului, indiferent de cumpărător, cantitate, sortiment, fie doar la anumite servicii și game.

De asemenea, în cadrul ROMMEDICA se va desfăşura o serie de conferințe, cursuri teoretice şi demonstraţii practice la care vor fi abordate subiecte de actualitate.

Mai multe informații despre aceste activități se găsesc pe:
– website-ul www.rommedica.ro, secțiunea Vizitatori – Manifestări conexe;
– pagina de Facebook – ROMMEDICA ROMEXPO

Concomitent cu acest eveniment se desfăşoară ediția de primăvară a DENTA – Expoziția internaționala de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentara (www.denta.ro)