Stiri: Companii

Joi, la Romexpo, încep 3 târguri cu tradiţie, dedicate întregii familii

25.05.2015

Începând de joi, până la finele săptămânii, Pavilionul Central al Romexpo va fi ocupat de trei evenimente de tradiţie, adresate întregii familii. Este vorba de KIDEX- Expoziţia de produse şi servicii pentru bebeluşi, viitoare mămici, părinţi şi copii, TIBCO – Târgul internaţional de bunuri de larg consum şi TMA – Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare.

Astfel, prin aceste evenimente, Romexpo devine centrul distracţiei şi magnet de cumpărături pentru bucureştenii care vor să se pregătească pentru vacanţa de vară.

Cei care vor trece pragul celor trei evenimente vor putea alege dintr-o multitudine de oferte: de la bijuterii, cosmetice, accesorii, decoraţiuni şi până la haine şi jucării pentru copii. Totodată, adepţii stilului de viaţă sănătos, vor descoperi la TMA sute de produse naturiste, proceduri şi aparate noi, menite să-i ajute în dezvoltarea personală.

Special pentru amatorii stilului „Vintage”, în cadrul târgului TIBCO va fi inaugurat Salonul de Antichităţi, un spaţiu unde toţi cei interesaţi pot descoperi mobilier de epocă, obiecte de artă din bronz, sticlă sau porţelan, tablouri sau obiecte personale şi de colecţie.

După sesiunea de cumpărături, toţi vizitatorii Romexpo sunt invitaţi să se implice în activităţile desfăşurate atât în interiorul pavilionului, cât şi în curtea Romexpo – de la cele sportive, cum ar fi cursurile gratuite de tenis de câmp şi până la ateliere de pictură sau de aranjamente florale.