Stiri: Constructii

Jones Lang LaSalle are un nou director

17.01.2014

Jones Lang LaSalle are un nou director, Maria Florea fiind numită directorul diviziei Office Agency, divizie nouă în cadrul departamentului de birouri al JLL. Aceasta are o experineță de opt ani acumulată în cadrul companiei Colliers, anterior ocupând funcția de manager al departamentului de birouri al JLL.

Marius Scuta va rămâne șef al departamentului de birouri și al diviziei de reprezentare exclusivă a chiriașilor din cadrul acestui departament.

Noul director al Jones Lang LaSalle are în portofoliu peste 60 de tranzacții încheiate cu succes, care însumează cca 70.000 de metri pătrați de spații de birouri.

”Departamentul de birouri al Jones Lang LaSalle a avut un an excepțional în 2013, care a semnat cele mai mari tranzacții de pe piață de profil, și menționam aici Electronic Arts Inc., Honeywell, și Deutsche Bank. Jones Lang LaSalle a fost, de asemenea, compania care a negociat cea mai recentă tranzacție anunțata, extinderea contractului de închiriere a companiei Procter and Gamble în Iride Business Park”, a declarat Marius Scuta.

El a explicat că 2014 se anunță a fi un an interesant pentru piața de birouri, în creștere față de anul trecut, având în vedere interesul companiilor din domeniul IT, SSC și BPO de a deschide noi operațiuni în România, țara noastră fiind preferată de aceste companii în detrimentrul statelor concurente din Europa Centrală și Est.

”Vom asistă la dezvoltarea unor noi poluri de birouri, că parte a provocării de a echilibra Bucureștiul din punct de vedere urbanistic și al traficului, prin  livrarea unor proiecte importante de birouri precum Green Gate, Green Court, City Offices și AFI Parc 2 și 3”, a completat Marius Scuta.

Plecând de la activitatea intensă a clienților JLL, managementul local al companie a decis să dezvolte și mai mult departamentul de birouri, devenind astfel singura companie imobiliară de pe piață care are două divizii distincte de birouri.